PROJECTLEIDER

Ester van Miltenburg

Ik ben Ester, facilitair projectleider en coördinator bij IPMC4u. Na een eerdere periode te hebben samengewerkt met IPMC4u, ben ik sinds 2023 onderdeel van het vaste team.

Mijn streven is dat ik mijn projecten met een goed en positief eindresultaat voor alle gebruikers kan afronden. Dat geeft mij voldoening en een positieve vibe om de volgende projecten weer net zo (of nóg beter) op te leveren!

Bij IPMC4u is een hecht team werkzaam waar ik graag mee samenwerk. Ik ga altijd op zoek naar verbinding met (ook externe) collega’s!

T: 06-14404865
M: e.vanmiltenburg@ipmc4u.nl

DIRECTEUR, PROJECTMANAGER

Nerish Frencken

Met ruim 25 jaar ervaring werk ik met veel enthousiasme als project-/ procesmanager – huisvestingsadviseur – interimmanager in het vakgebied Facilitair, Huisvesting en Bouwmanagement. Daarbij ben ik mij steeds meer gaan specialiseren op het gebied van Huisvestingsadvies & Bouwmanagement. Sinds 2020 ben ik gestart als DGA van adviesbureau IPMC4u B.V. te Haarlem en werk ik met passie en zorg samen met collega s aan projecten voor onze klanten en de ontwikkeling van ons kantoor.

Ik woon samen met mijn vrouw in Haarlem. Mijn twee jongvolwassen kinderen studeren en hebben gekozen om ook in de dienstverlenende sector zich verder te gaan ontwikkelen als professional. Met regelmaat ga ik met vrienden iets ondernemen om te ontspannen en te genieten van muziek en culinair eten/drinken. Kortom, voor mij een goede balans tussen ontspanning tussen hardwerken en genieten van het leven.

T: 06-13134401
M: n.frencken@ipmc4u.nl

PROJECTLEIDER

Daan Galenkamp

Hi! Ik ben Daan. Sinds 2022 ben ik werkzaam als projectmanager bij IPMC4u. Bij integrale projecten houd ik mij bezig met bouwmanagement en planontwikkeling. Ik vind het leuk om bij verschillende bedrijven “in de keuken” te kijken. Elk project heeft een ander spanningsveld met verschillende eisen en belanghebbenden, het motiveert mij om oplossingen te vinden die in lijn zijn met de wens van de opdrachtgever. Naast de uitdaging die verschillende projecten bieden, blijven het ook leerzame trajecten.  Elk project stimuleert tot persoonlijke ontwikkeling en daarbij inzet om het gewenste einddoel te bereiken.

Ik woon in Haarlem en ben in mijn vrije tijd te vinden op een van de terrassen. Vakantie vieren doe ik het liefst in Italië en ik speel elke week wel een potje padel met mijn vrienden.

T: 06-25486612
M: d.galenkamp@ipmc4u.nl

PROJECTLEIDER

Damien Oehler

Mijn naam is Damien. In de bruisende wereld van bouwmanagement werk ik als een gedreven projectleider met een voorkeur voor projecten die een positieve impact hebben op de samenleving. Enkele verschillende werkervaringen hebben mij geleid naar mijn huidige rol, waar ik sinds mei 2023 met enthousiasme en toewijding werk. Mijn aanpak is doelgericht, en ik zet mij volledig in om resultaten te boeken. ‘Niet denken maar doen’ is dan ook het motto. Structuur vormt de ruggengraat voor mijn werkethiek. Ik geloof sterk in het belang van een georganiseerde aanpak om projecten tot een succesvol einde te brengen.

Buiten de professionele prestaties ben ik betrokken bij het welzijn van een team. Ik streef ernaar dat iedereen zich op zijn plek voelt, wat bijdraagt aan een gezellige en positieve werkomgeving.

T: 06-15240646
M: d.oehler@ipmc4u.nl

HR ADVISEUR

Nika Hartgers

Ik ben Nika, HR-consultant bij IPMC4u. Als HR-consultant ben ik het aanspreekpunt voor mijn collega’s voor al hun vragen en verzoeken. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het nauwkeurig bijhouden van personeelsdossiers en het beheren van diverse personeel gerelateerde taken. Bovendien fungeer ik als de brug tussen projecten en onze interne en externe collega’s, zodat onze personeelsplanning zo effectief en efficiënt mogelijk verloopt.

Buiten mijn werk bij IPMC4u ben ik eigenaar van twee bedrijven. Ik maak keramiek en geef workshops. Bovendien help ik ondernemers met het professionaliseren van hun social media-accounts. Als ik dan nog tijd over heb, spendeer ik dit graag aan uiteten gaan!

T: 06-27903633
M: n.hartgers@ipmc4u.nl

PROJECTLEIDER

Kevin Smeets

Ik ben Kevin Smeets en ik ben projectleider bij IPMC4u. Ik heb het erg naar m’n zin door de diversiteit aan werkzaamheden. Wat mij erg motiveert is dat je bij elk project weer bij andere bedrijven in de keuken kunt kijken waar je normaal gesproken niet komt. Wat ik bovendien fijn vind aan werken bij IPMC4u is de afwisseling tussen het zelfstandig werken aan een project of samen met je collega’s werkzaamheden oppakken en naar oplossingen zoeken.

In m’n vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin en/of vrienden.

T: 06-27268535
M: k.smeets@ipmc4u.nl

PROJECTLEIDER

Wim Appel

Ik ben Wim Appel, met meer dan drie decennia aan ervaring in diverse technische functies. Dit was bij o.a. een vooraanstaand ingenieurs en architectenbureau waar ik mij geleidelijk heb ontwikkeld in projectmanagement. Sinds 2021 ben ik senior projectmanager bij IPMC4u, waar ik samen met enthousiaste collega’s werk aan diverse leuke en complexe projecten. Dankzij mijn achtergrond en ervaring begrijp ik goed hoe processen in technische teams verlopen, en haal ik veel voldoening uit de samenwerking met een projectteam en daarbij de belangen van de opdrachtgever optimaal te behartigen met oog voor organisatie, tijd, kwaliteit en budget. Ik hecht veel waarde aan de rolinvulling van elk teamlid om het gewenste projectresultaat te bereiken. Buiten mijn professionele leven geniet ik van rustige momenten in de natuur, waar ik graag wandel en fiets. Daarnaast heb ik een passie voor koken en lekker eten, en besteed ik mijn vrije tijd graag aan klussen en tuinieren in en rondom het huis.

T: 06-55722337
M: w.appel@ipmc4u.nl

PROJECTLEIDER

Sharon Ouwerkerk

Sinds december 2022 ben ik werkzaam bij IPMC4u. Ik houd van uitdagingen, afwisseling en vrijheid in het werk. Ik neem graag het voortouw en raak gemotiveerd door resultaten, acties en doelen. Ik werk graag in een open cultuur, waarbij collega’s op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Elk project heeft zijn eigen uitdagingen en geen één is hetzelfde, dat is wat mij motiveert.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met mijn gezin. Ik houd van gezelligheid, lekker eten en reizen.

T: 06-21427009
M: s.ouwerkerk@ipmc4u.nl

OFFICEMANAGER

Annick Vosse

Ik ben Annick en ik werk sinds december 2023 bij IPMC4u als officemanager. Het dagelijks reilen en zeilen op kantoor behoort tot mijn verantwoordelijkheden, naast de financiële administratie. Ik voel me op mijn best wanneer alles op rolletjes loopt.

Ons gezellige team maakt de samenwerking onderling heel prettig, zo leveren we gezamenlijk mooie projecten af waar ik mijn steentje aan kan bijdragen.

T: 06-11259072
M: a.vosse@ipmc4u.nl

PROJECTLEIDER

Ronnie de Rooij

Mijn naam is Ronnie de Rooij en ik beweeg mij inmiddels ruim 20 jaar met enthousiasme en plezier in het facilitaire wereldje. Tijdens deze facilitaire reis ben ik werkzaam geweest als project & facilitair manager bij kleine en grote (internationale) organisaties. Een greep uit de werkomgevingen zijn zorg, farmaceutisch, clean room, productie, ICT, logistiek en kantoren. Een dienstverlenende mentaliteit in combinatie met een rustige uitstraling stelt mij in staat om sterke relaties op te bouwen met de belanghebbenden. Het beste resultaat of oplossing voor de eindgebruiker is hier een resultaat van.

Collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn waarden die bij mij hoog in het vaandel staan.

Mijn drijfveer om projecten systematisch, pragmatisch, financieel en resultaatgericht met enthousiasme af te sluiten is een automatisme.

T: 06-25484172
M: r.derooij@ipmc4u.nl

Projectleider
PROJECTLEIDER

Vincent Koerse

Geboren en getogen in het mooie Monnickendam ben ik via het onderwijs in het projectmanagement terecht gekomen. Via rollen als deelschoolleider en hoofd bedrijfsvoering ben ik als projectleider bouwprojecten in aanraking gekomen met grote en ingewikkelde projecten. Betrokken bij verbouw, nieuwbouw en transformatie van complexe gebouwen met uitdagende verduurzamingsopgaven. Nu bij IPMC4u om mijn horizon te verbreden en mijn creatieve probleemoplossende vermogen ook in andere sectoren in te zetten.

Naast het werk ben ik al jaren lokaal politiek actief als raadslid, politiek sensitief interacteren in een ambtelijke context is mij dus niet vreemd en die ervaring komt mij en opdrachtgevers ook in het werk goed van pas.

REACTIETIJD: 24 UUR

Mail ons

Mail ons uw vragen of laten we een afspraak maken.

DE SNELSTE WEG

Bel ons

Bel ons om een ​​afspraak te maken.