Projectplanning en -begeleiding
Locatieanalyses en -advies
Ontwerp- en Bouwmanagement
Duurzaamheidsadvies

Bij IPMC4U begrijpen we dat effectief projectmanagement cruciaal is voor succesvolle huisvestingsprojecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herbestemming, wij bieden uitgebreide diensten en expertise om uw project van begin tot eind te begeleiden.

Projectplanning en -begeleiding

Onze projectmanagers en consultants kijken graag met uw mee om uw huisvestingsproject te plannen en te begeleiden vanaf de conceptfase tot de oplevering. Met alle ervaring en expertise die ze in huis hebben, zijn ze in staat om integraal en kritisch naar het vraagstuk te kijken en hiervoor bijbehorende onderzoeken in werking te zetten.

We zorgen voor een duidelijke projectplanning, budgetbeheer, en tijdslijnen om ervoor te zorgen dat uw project op schema en binnen budget blijft.

Locatieanalyses en -advies

Het vinden van de juiste locatie voor uw huisvestingsproject is van essentieel belang. Wij bieden uitgebreide locatieanalyses en adviesdiensten om diverse scenario’s aan te kunnen bieden die voor u het beste aansluit bij en voldoet aan uw behoeften en ambities.

Ontwerp- en Bouwmanagement

Ons team werkt nauw samen met architecten, ingenieurs en aannemers om ervoor te zorgen dat het ontwerp en de bouw van uw project voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit. We halen bij alle stakeholders (gebruikers en leveranciers) informatie [NH1] op en maken een juiste en integrale vertaalslag naar een functioneel en technisch programma van eisen. Door een integrale benadering op het ontwerp is er een juiste relatie tussen functioneel gebruik en aansluiting op het facilitaire serviceconcept. Daarbij begeleiden wij de architect en adviseur in het ontwerptraject en blijven wij dit tussentijds toetsen op de haalbaarheid, exploitatie, duurzaamheid en gestelde kaders.

Duurzaamheidsadvies

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van moderne huisvestingsprojecten. Ons team biedt begeleiding op het gebied van duurzaam ontwerp en bouwwerkzaamheden om ervoor te zorgen dat uw project voldoet aan de geldende milieunormen en energie-efficiëntie. Ook kijken wij naar de mogelijkheden en kansen om subsidies aan te wenden bij de realisatie van het ontwerp van het project. Samen met onze partners hebben wij kennis in huis voor specifieke duurzaamheidsvraagstukken.

REACTIETIJD: 24 UUR

Mail ons

Mail ons uw vragen of laten we een afspraak maken.

DE SNELSTE WEG

Bel ons

Bel ons om een ​​afspraak te maken.