Projectplanning en -beheer
Bouwcoördinatie en advies
Kostenbeheer
Risicobeheer

Bij IPMC4U begrijpen we dat succesvolle bouwprojecten meer vereisen dan alleen technische vaardigheden. Het draait allemaal om effectief leiderschap, nauwgezette planning en naadloze coördinatie. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw projecten soepel verlopen, binnen budget en op tijd. Onze projectmanagers zijn allemaal Prince2 gecertificeerd en deze methodiek wordt bij alle projecten toegepast.

Onze projectmanagers zijn in staat om in complexe en politiek gevoelige omgevingen te handelen zonder de gemaakte afspraken en het op te leveren resultaat uit het oog te verliezen.

Projectplanning en -beheer

Gedetailleerde projectplannen opstellen, inclusief schema’s, mijlpalen en budgetten, en vervolgens het beheer van het project tijdens de uitvoering om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Bouwcoördinatie en advies

IPMC4U helpt organisaties bij het aanvragen, begeleiden en verkrijgen van de benodigde vergunningen (brandveiligheid-, sloop- en bouwvergunning, etc.) voor het project.

Daarnaast heeft IPMC4U de nodige ervaring bij het onderzoeken en verkrijgen van bestemmingsplannen, bestemmingswijzigingen, stedenbouwkundige plannen en omgevingsonderzoeken.

Dagelijkse coördinatie van activiteiten op de bouwplaats, inclusief het aansturen van aannemers, leveranciers en onderaannemers om ervoor te zorgen dat het werk volgens specificaties en binnen de gestelde deadlines wordt uitgevoerd. Voorbeeldfuncties hiervan zijn directievoering en toezichthouders.

Kostenbeheer

Budgettering, kostenramingen en kostenbeheer worden bewaakt gedurende elke fase van het project. Volgens de Prince2 methodiek wordt uw project binnen het vastgestelde budget gerealiseerd.

Risicobeheer

Identificeren en beheren van risico’s die van invloed kunnen zijn op het project, en proactief maatregelen nemen om potentiële problemen voortijdig te signaleren en voorkomen of te minimaliseren.

REACTIETIJD: 24 UUR

Mail ons

Mail ons uw vragen of laten we een afspraak maken.

DE SNELSTE WEG

Bel ons

Bel ons om een ​​afspraak te maken.