Facilitaire dienstverlening (interim)
en contractbeheer
Verhuizingen

Bij IPMC4U begrijpen we dat een goed functionerende werkomgeving essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan facilitaire diensten om uw bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen. U kunt zich dan concentreren op wat echt belangrijk is: uw kerntaken.

Facilitaire dienstverlening (interim) en contractbeheer

Bij lopende of expirerende facilitaire contracten kunnen onze professionals u begeleiden bij de aanbesteding van facilitaire diensten en de contractvorming daarvan. Daarnaast leveren wij bij tijdelijke capaciteitsdruk facilitaire interimmers op tactisch- en strategisch niveau om uw facilitaire bedrijfsvoering te continueren. Denk hierbij aan een facilitair teamleider, projectleider of teamcoördinator.

Verhuizingen

Planning voor een bedrijfsverhuizing? Laat ons ervaren team van verhuisprofessionals u helpen bij elke stap van het proces, van het plannen en coördineren van de verhuizing en inrichting tot aan de nazorg. Wij zorgen voor een soepele overgang, zodat uw bedrijf snel weer operationeel is op de nieuwe locatie.

REACTIETIJD: 24 UUR

Mail ons

Mail ons uw vragen of laten we een afspraak maken.

DE SNELSTE WEG

Bel ons

Bel ons om een ​​afspraak te maken.